Basiscursus koppels & singles

Deze cursus omvat de 8 meest gebruikte Ballroom- en Latindansen zodat u na het volgen ervan, op elk feestje met de meest voorkomende dansen de vloer op kan. U leert quickstep, trage en vlugge wals, cha-cha-cha, tango, jive (= swing), disco-swing en salsa. U start bij de beginners, en daarna kan u verder gaan naar de gevorderden en later ook vergevorderden. De cursus wordt aangevuld met (vrijblijvende) dansavonden, op zaterdag en/of zondag. Bij deze krijgt u de gelegenheid de geleerde passen in te oefenen en bij problemen kan u de lesgever om hulp vragen.

Koppels: de gezelligste hobby die u samen kan doen, voor elke leeftijd, in een ontspannende sfeer waar u snel vrienden maakt en uw zorgen vergeet. Geschikt voor elke leeftijd, vanaf 15 jaar.

Singles: u vindt gezelligheid, leert mensen kennen. U krijgt géén vaste danspartner maar wisselt elke dans af. Op het einde van de les hebt u met verschillende partners gedanst. U komt in een groep van singles terecht. Een zeer aangename en relaxte sfeer.

Jeugd: vanaf 15 jaar. U vindt bij ons een toffe sfeer. Leren dansen en kunnen dansen is de start van een fijn uitgangsleven.

Deze cursus wordt gegeven in onze dansschool in Lier, maar ook in Dilbeek, Aarschot, Kortenberg en Vilvoorde.

Basiscursus Walkiers Lier